FÜAB ve SÜSBİR'in genel kurulları yapıldı. İki alt birliğinde seçimlere iki liste halinde gidildi. FÜAB'ın mevcut yönetim kurulu başkanı Gürsel Tanrıver'in aday olduğu Atıf Çapar'ın listesi seçimleri kaybederken, Hurşit Nallı'nın listesi seçimleri kazandı.

SÜSBİR'DE AHMET DÜNDAR YENİDEN KAZANDI

İki listenin yarıştığı SÜSBİR'de de mevcut yönetim kurulu başkanı Ahmet Dündar'ın listesi seçimleri kazanırken, Abdullah Okul'un listesi seçimleri kaybetti.

Ahmet Dündar'ın listesi 'Sektörde Birlik Grubu' olarak seçimlere girerken, Abdullah Okul'un listesi ise 'Birlik İçin Birlikteyiz Grubu' olarak seçimlere girdi. Abdullah Okul'un listesinde SÜSBİR'in eski yönetim kurulu başkanı Selahattin Altun da aday olmuştu.

FÜAB'IN YENİ YÖNETİMİ

FÜAB'ın 9 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Hurşit Nallı, Mehmet Bayram, Serpil Orhan Fedakar, Mustafa Turhan, Mustafa Kanlı, Muammer Varlık, Necati Aktürk, Oktay Çancı, Serdar Şendağ.

SÜSBİR'İN YENİ YÖNETİMİ

SÜSBİR'in 7 kişilik yeni yönetim kurulu da şu isimlerden oluştu: Ahmet Dündar, Savaş Akcan, Mustafa Bilgin, İsmail Hakkı Kocaoğlu, Aytaç Koçaroğlu, Yunus Emre Özsoy, Umut Sakarya.

TARIMDANHABER