Torku, tıpkı daha önce şekerde olduğu gibi eti de pişirilmiş olarak tüketici ile aracısız buluşturacak önemli bir adım attı ve ülkemizde hızlı yemekte en çok tercih edilen ve ülkemizin geleneksel yemek kültüründe baş köşede yer alan döneri Torku Doğrudan Döner Lokantalarıyla tüketici ile buluşturmaya başladı.

İlk Döner Lokantasını Karaman'da hizmete açan Torku Doğrudan Döner kısa süre önce hizmete giren Konya Mevlana Caddesindeki şubesinden sonra Konya Zafer ve Ankara Mithatpaşa Caddesinde açtığı şubelerle büyümeye devam ediyor.

Torku Doğru'dan Döner Lokantaları, ferah ve rahat bir ortamda yemeklerini zamana yayarak yemek isteyenlere servis döner seçeneği sunarken zamanı kısıtlı olanlara da hızlı yemek yiyebilecekleri seçeneklerle hizmet veriyor. Tüm mamul ürünlerinde olduğu gibi tüketici sağlığı ve doğallığı ile hijyeni önceleyen Torku Doğrudan Döner kalite ve lezzetten de taviz vermiyor.

ETLER KENDİ TESİSLERİNDE ÜRETİLİYOR

Kendi tesislerinde tüm aşamaları veteriner ve gıda mühendislerinin kontrolünden geçirerek üretilen etlerden özel olarak marine edilerek hazırlanan Torku Doğrudan Döner'in en büyük farklarından biri ise büyük ve küçükbaş besilerin yetiştirilme sürecinde de kontrollü üretim gerçekleştirmesi. Yeminden suyuna kadar besilerin yetiştirilmesini gözetim altında tutan Panagro, tüm süreçte veteriner kontrollerini de gerçekleştiriyor. Besiden döner tezgahına kadar kontrollü bir aşamadan geçen Torku Döner, 7/24 veteriner kontrolünde özel rasyonlu yemlerle yetiştirilen AB standardındaki çiftliklerde yetişen besilerden elde edilen etlerle döner ustaları tarafından Panagro'daki döner mutfağında hijyenik ortamda hazırlanıyor.

Torku Doğrudan Döner Lokantalarında dönerin yanında servis edilen şalgam suyu, üzüm, elma suyu, kızarmış patates, bulgur pilavı, domates gibi ürünler de yine Konya Şeker'in tohumundan hasadına kadar kontrollü ürettirdiği ürünlerden yine Konya Şeker'in üretim tesislerinde üretiliyor. Dönerin yanında olmazsa olmaz olan Torku Ayran ise Panagro'nun sertifikalı üreticilerinden temin edilen üst kalite sütlerden geleneksel metotlarla Panagro Et-Süt Entegre Tesislerinde üretiliyor.

Torku Doğrudan Döner'de kullanılan ve yeminden suyuna kontrollü üretim esasına dayalı besilerden elde edilen etler özel soslarla marine edilip üç gün bekletildikten sonra et döner olarak servis ediliyor. Torku Doğrudan Döner'in lezzeti doğallığından ve kalitesinden gelirken, kuzu eti de dönerin lezzetine lezzet katıyor. Tüketicilere sunulmadan önce gurmelere tattırılarak lezzet testinden geçen ve ünlü yemek ustaları ve tadımcılarının önerileri de dikkate alınarak hazırlanan Torku Döner, tüketici memnuniyetini birinci önceliği kabul ediyor. Tüm şubeleri aynı özelliğe sahip olacak şekilde konsept lokanta olarak tasarlanan Torku Doğrudan Döner Restoranları, tüketiciye nezih ve ferah bir ortamda açık mutfak özelliğiyle hizmet veriyor. Yoğun, stresli ve zamanın yetmediği modern hayatın en sağlıklı besinlerinden birisi olan döner, Torku standardıyla bambaşka bir lezzete bürünüyor.

TARIMDANHABER