Edirne Tarım ve Orman İl Müdürü Atilla Beyazıt, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, deprem bölgesindeki üreticilere destek kapsamında başlatılan yem kampanyası hakkında bilgi verdi. Beyazıt, şunları kaydetti: 

EDİRNE'DEN DEPREM BÖLGESİNE 353 TON YEM SEVK EDİLDİ

"Bakanlığımız koordinasyonunda, deprem bölgesinde hayvancılık yapan yetiştiricilerimizin yem ihtiyacını karşılamak üzere, İlimizden bu güne kadar 353 TON yem deprem bölgesine sevk edilmiştir.

BAKANLIK PERSONELİ AFETZEDE YETİŞTİRİCİLERE TESLİM EDİYOR

Bölgeye gönderilen yemler, deprem bölgesindeki İl Tarım ve Orman Müdürlüklerimiz ile koordine edilerek sevk edilmekte ve afetzede yetiştiricilerimize Bakanlığımız personellerince ulaştırılmaktadır.

YEM DESTEĞİNDE BULUNANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Yerli ayçiçek tohumunu kullanan çiftçiye yüzde 90 hibeli tohum desteği! Yerli ayçiçek tohumunu kullanan çiftçiye yüzde 90 hibeli tohum desteği!

Bu vesile ile büyük bir dayanışma örneği göstererek yardımlarını esirgemeyen Edirne’mizde faaliyet gösteren; yem fabrikaları, borsa, oda, birliklerimizin yönetici ve üyelerine, muhtarlarımıza, tüm üreticilerimize teşekkür ediyorum. Bir olacağız, tüm zorlukları birlikte aşacağız"