Et fiyatları yeniden yükselmeye başladı! Güncel dana ve kuzu kesim fiyatları belli oldu! Et fiyatları yeniden yükselmeye başladı! Güncel dana ve kuzu kesim fiyatları belli oldu!

Hayvancılık Genel Müdürlüğü Proje Geliştirme ve Altyapı Daire Başkanı Emre Gürçay 2 gün süreyle Denizli'yi ziyaret ederek sektör toplantısı ve akabinde incelemelerde bulundular.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Brifing salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Müdürü Şakir Çınar, Denizli Köy-Koop Birliği, Tavas, Beyağaç, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Honaz, Buldan Süt Üreticileri Birliği ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanlarının katılımı ile gerçekleşen sektör toplantısında Denizli süt sektörünün başarısı ile süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar hakkında değerlendirmeler yapıldı.

İl Müdürü Şakir ÇINAR, Denizli açısından süt üretiminin çok önemli olduğunu ve sektörün sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Akabinde katılımcılara söz hakkı verilerek konu hakkında görüşleri alındı.

İkinci gün Daire Başkanı, İl Müdürü, İl Müdür Yardımcıları, Şube Müdürü ve teknik personelle teknik gezi düzenlenerek Tavas İlçesinde bulunan Yarımca Damızlık Düve Yetiştirme Merkezi ile Acıpayam ilçesinde bulunan Çayırova Tarım Hayvancılık ve Ala Tarım Hayvancılık işletmeleri ziyaret edildi.