Tarımsal destek ödemelerini merakla bekleyen milyonlarca çiftçiye müjde. Geçen hafta duyurusu yapılan ödeme takviminde bugün ödemeler gerçekleştiriliyor. Tarımsal destek ödemelerinde çiftçiler parasını nasıl ve nereden alacak. 

E DEVLETE GİRİŞ NASIL OLACAK

Tarımsal destek ödemesi hak eden çiftçilerin ödemelerini kontrol etmeleri için e devlet sistemine giriş yapmaları gerekiyor. E devlet linki üzerinden sisteme girecek vatandaşlar buradan ödeme sisteminde parasının hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını kontrol edebilecek. 

Buzağı ve süt desteği neden ödenmiyor? Birlik Başkanından çarpıcı değerlendirmeler... Buzağı ve süt desteği neden ödenmiyor? Birlik Başkanından çarpıcı değerlendirmeler...

HANGİ BANKADAN ALACAK?

Tarımsal destek ödemeleri genellikle Ziraat Bankası üzerinden yapılıyor. Ziraat bankasında hesabı bulunan çiftçilerin hesabına paraları otomatik bir şekilde yatırılıyor. Ancak hesabı bulunmayan çiftçilerin ise kimlik numaralarına paraları yatırılıyor. 

KİMLİK NUMARASI 0,6,8 OLANLAR BUGÜN ALIYOR

Kimlik numaralırının son hanesine göre ödemeler gerçekleştiriliyor. Bugün başlayan ödeme takvimine göre kimlik numarasının son hanesi 0,6,8 olan çiftçiler parasını bugün alabilecek. Hatta banka hesaplarından online olarak bakabilecek. 

BUGÜN SAAT 18:00'DA YATIRILACAK

Destekleme ödemeleri bugün banka hesaplarına akşam saatlerinde yani saat 18:00'da yatırılacak. 

G E O D Xv Wg Ao Sg0 A 576X720 1 2 1 1