Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2023 yılı hububat baklagil ve dane mısır fark desteği icmallerinin askıya çıkarıldığını duyurdu.

İl Müdürlüğünden yapılan duyuruda, “2023 yılı hububat baklagil ve dane mısır fark desteği çiftçi detayında icmalleri (İcmal-1)” 5 (beş) gün süre ile askıya çıkarılmıştır” denildi.

Çanakkale'de hayvancılığı ehil ellerle yapmak için sürü yönetimi elemanı yetiştirme kursu açıldı! Çanakkale'de hayvancılığı ehil ellerle yapmak için sürü yönetimi elemanı yetiştirme kursu açıldı!

Duyuruda şunlar kaydedildi:

"​26 Kasım 2023 tarihli ve 32381 sayılı resmi gazetede yayımlanan, 7613 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile 2023 Yılında Yapılacak Tarımsal Desteklemelere İlişkin Kararına istinaden 2023 Üretim yılına ait Çiftçi Kayıt Sistemin ’de kayıtlı arazilerinde Havza bazlı ürünlerden;  Arpa, Buğday, Çeltik, Yulaf, Nohut, Kuru Fasulye ve Dane Mısır üreten çiftçilere ödenecek Hububat Baklagil ve Dane Mısır Fark Ödenmesine İlişkin  “2023 Yılı Hububat Baklagil ve Dane Mısır Fark Desteği  Çiftçi Detayında  İcmalleri (İcmal-1)”  5 (beş) gün süre ile askıya çıkarılmıştır. Askı İcmallerinde destekleme durumunu kontrol etmek için aşağıda bulunan (PDF formatında)  kayıtlı olduğunuz İlçe İcmallerinden ulaşabilirsiniz"