Konu ile ilgili bilgi veren Altındağ Belediye Başkanı Doç. Dr. Asım Balcı, "Altındağ'da tarım ve hayvancılığı desteklemek için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Çiftçilerimiz zarar görmesin, emeklerinin karşılığını alabilsinler diye böyle bir destek vermeyi uygun bulduk. Çiftçilerimize mazot desteği yapacağız." dedi.

SON BAŞVURU 18 KASIM

Başvuruların Altındağ İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılacağını belirten Başkan Balcı, son başvuru tarihinin 18 Kasım olduğunu hatırlattı. Başkan Balcı "Başvuru yapmak için çiftçilerimizden traktör ruhsatı, ruhsat sahibinin kimlik fotokopisi, ruhsat sahibinin ÇKS kaydı ve ikametgah belgesi istiyoruz. Bu belgelerle birlikte başvurular İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne yapılabilir" ifadelerini kullandı.

Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'dan 694 milyon liralık tarımsal destek ödemesi açıklaması! Tarım Bakanı İbrahim Yumaklı'dan 694 milyon liralık tarımsal destek ödemesi açıklaması!

Başkan Balcı ayrıca "Var olan potansiyelimizi en etkili şekilde kullanmamız ve tarımsal gelirlerimizi katlamamız gerekiyor. Bu nedenle verdiğimiz bu mazot desteği çok gerekli ve de çok önemli... Bu fırsattan faydalanacak tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum" dedi.