Ardahan ve ilçelerinde çiftçi hangi ürünü ekerse destek alacak? İşte Ardahan’daki havzalarda desteklenecek ürünler… Ardahan ve ilçelerinde çiftçi hangi ürünü ekerse destek alacak? İşte Ardahan’daki havzalarda desteklenecek ürünler…

Ardahan Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, ÇKS başvuruları ile ilgili bir duyuru yayınlayarak çiftçiyi uyardı. Duyuruda ÇKS'de önemli değişikliklerin yapıldığı belirtilerek, son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğu kaydedildi. Başvuru tarihinin sonuna gelinmesine rağmen henüz ÇKS dosyalarını teslim etmeyen çiftçi bulunduğu dile getirilen duyuruda, 31 Aralık'a kadar başvuru yapmayan çiftçilerin 2023 yılı desteklerinden yararlanamayacağı vurgulandı. 

Yapılan duyuruda şunlar kaydedildi: "2​023 yılı üretim sezonu ÇKS dosyalarının son teslim tarihi 31.12.2022  olup;  2023 yılı üretim sezonu ÇKS dosyalarını teslim etmeyen çiftçilerimiz  bulunmaktadır. 31.12.2022 tarihi mesai bitimine kadar teslim etmemeniz durumunda 2023 yılı desteklemelerinden yararlanamayacağınızı hatırlatır beliritlen tarihe kadar ÇKS dosyalarınızı Müdürlüğümüze teslim etmenizi rica ederiz"