Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, KDAKP kapsamında yenir ahır ve ağıl yapımı (çadır) hibe başvurusunu kazananların asil ve yedek listelerinin askıya çıktığını duyurdu.

HİBEYİ KAZANANLARIN 31 TEMMUZ'A KADAR SÖZLEŞME İMZALAMASI GEREKİYOR

Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan duyuruda hibe başvurusunu kazananların 31 Temmuz mesai bitimine kadar başvuru yaptığı il/ilçe müdürlüklerine giderek hibe sözleşmesini imzalamaları istendi.

Yapılan duyuruda şunlar kaydedildi:

"Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi (KDAKP) kapsamında Yeni Ahır Yapımı (Çadır) ve Yeni Ağıl Yapımı (Çadır) hibesi almaya hak kazanan çiftçilerin asil ve yedek listeleri İl/ilçe Müdürlükleri panolarında askıya çıkmıştır.

Çankırı Tarım İl Müdürü: Üretim planlamasında üzerimize düşen görevi yapacağız! Çankırı Tarım İl Müdürü: Üretim planlamasında üzerimize düşen görevi yapacağız!

İlimizde uygulanan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi kapsamında “Yeni Ahır Yapımı (Çadır) ve Yeni Ağıl Yapımı (Çadır) “hibesi alamaya hak kazanan üreticilerimizin 31 Temmuz mesai bitimine kadar başvuru yaptığı il/ilçe müdürlüklerine gelerek hibe sözleşmelerini imzalamaları gerekmektedir."