İyi tarım uygulamaları ve organik tarım desteklerine ait icmaller askıya çıkmaya başladı. Tarım ve Orman İl Müdürlükleri çiftçiyi bilgilendirmek için konuyla ilgili arka arkaya duyuru yayınlamaya başladı. 

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, 2022 yılına ait iyi tarım uygulamaları ve organik tarım desteğine ait icmallerle ilgili olarak bir duyuru yayınladı. 

TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN İYİ TARIM UYGULAMALARI VE ORGANİK TARIM DESTEĞİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

Zeytinyağı fark ödemesi desteği icmalleri askıya çıkmaya başladı!  Zeytinyağı fark ödemesi desteği icmalleri askıya çıkmaya başladı! 

Tarım İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Kırklareli iline ait 2022 yılı iyi tarım uygulamaları ve organik tarım desteği icmallerinin askıya çıktığı belirtildi. Yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: 

DESTEK ÖDEMESİNE AİT İCMALLER 22-26 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA ASKIDA KALACAK

"Kırklareli İli 2022 yılı İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Desteği icmalleri 22-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında askıya çıkarılmış olup 29 Mayıs – 02 Haziran 2023 tarihleri arası itirazlarınızı bağlı olduğunuz İlçe Müdürlüklerine yapabilirsiniz" 

BURDUR TARIM VE ORMAN İL MÜDÜRLÜĞÜ DE BİR DUYURU YAYINLADI!

Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan duyuruda da 2022 üretim dönemine ait iyi tarım uygulamaları ve organik tarım desteği askı icmallerinin 22 Mayıs'ta askıya çıkarıldığı ve 2 Haziran'a kadar askıda kalacağı belirtilerek, şunlar kaydedildi: 

"2022 üretim yılı İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Desteği askı icmalleri 22.05.2023 Pazartesi (Bugün) günü itibariyle köy muhtarlıkları, ziraat odaları ve belediye başkanlıkları ilan panolarında askıya çıkarılmıştır. 2022 üretim yılı İyi Tarım Uygulamaları ve Organik Tarım Desteğine müracaat eden çiftçilerimizin askı icmallerini kontrol ederek varsa itirazlarını 02.06.2023 tarihi mesai bitimine kadar İl/İlçe Müdürlüklerine müracaat etmeleri gerekmektedir.  Askı sonrası yapılacak itirazlar değerlendirilmeyecek olup kesinleşen listeler ödenmek üzere Bakanlığımıza gönderilecektir. Çiftçilerimize önemle duyurulur."