TARIMDAN HABER ÖZEL / Şanlıurfa/Hilvan’da çiftçilik yapan Tansu Göktepeli, mazot gübre desteğinin ayni olarak ödenmesini eleştirirken, Bitkisel Üretim Genel Müdür Vekili Uğur Erdem, çiftçinin bu eleştirisine tepki gösterdi. 

DESTEĞİ NAKİT ALAMİYORUZ RESMEN ALAY EDİYORSUNUZ BİZİMLE!

Göktepeli, sosyal medya hesabından mazot gübre desteğinin ayni olarak ödenmesini eleştirerek, “Mazot gübre destekleri kartlara aktarılmış dün akşam. Desteği nakit alamıyoruz. Resmen alay ediyorsunuz bizimle. Durum şu ki gübreyi de attık, ilacı da yaptık. Tenezzül edip bir açıklama dahi yapmıyorsunuz! Biz o desteği napalım şimdi” dedi.

GENEL MÜDÜRDEN ÇİFTÇİYE; DUYANDA SANKİ TARIMDAN KOMPLE AYRILDINIZ!

Bitkisel Üretim Genel Müdür Vekili Uğur Erdem'in Göktepeli’nin bu eleştirisine sosyal medya hesabından cevap vermesi dikkat çekti. Erdem, çiftçinin eleştirisine tepki göstererek; “İki yıldır nakit ödenmediği, bu yıl da nakit olmayacağını Cumhurbaşkanlığı kararı ile duymayan kalmadı. Duyan da sanki tarımdan komple ayrıldınız da daha size hiç mazot gübre lazım olmayacak sanacak! Yıllarca nakit vermeyin, mazot gübre olarak verin diye talep eden üye olduğunuz STK’lar idi” dedi.

Genel Müdür Vekilinin, mazot gübre desteğinin ayni olarak ödenmesini eleştiren çiftçiye yönelik takındığı üslup dikkat çekti.

1700 proje sonuçlandı 1700 proje sonuçlandı

Başlıksız 3