Ankara'ya 21 günde gelen Osman Türkman'ın yağmur altında yaptığı konuşma vicdanları sızlattı. “Benim yüreğim yanıyor" diyen Türkman, Aysun Kayacı'nın hafızalara kazınan sözlerini hatırlatarak, “Bir zamanlar bir mankenin dediği gibi 'benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi?' diyenler maalesef Gaziantep'de 538 tane çobanın tercihi bir vekilin tercihi kadar değer bulmadı" dedi.

MERHAMETİNİZ NEREDE KALDI?

Başbakan Binali Yıldırım ve Tarım Bakanı Fakıbaba'yı da eleştiren Türkman, şunları kaydetti: “Ben çok samimi bir Ak Partiliyim. Aşağıda karşılıksız ve çıkarsız Allah rızası için inandığım için bu parti için çalışıyorum. Sayın Başbakanım, sayın Tarım Bakanım yav sizin merhametiniz nerede kaldı? 16 gündür Gaziantep'den Ankara'ya yürüdüğünü söyleyen birisine şunu demeniz gerekmez mi? 'Ya oğlum sen salak mısın? Senin yüreğini yakan şey ne?

İlk defa 538 çoban ihtarname çekti. Bir zamanlar bir mankenin dediği gibi benim oyumla dağdaki çobanın oyu bir mi diyenler maalesef Gaziantep'de 538 tane çobanın tercihi bir vekilin tercihi kadar değer bulmadı. Benim yüreğim yanıyor."

MERKEZ BİRLİĞİ DE DESTEK VERMEDİ!

Osman Türkman'ın 21 gün süren eylemine Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği'nden de bir destek gelmemesi dikkat çekti.

TARIMDANHABER