TSÜAB Yönetim Kurulu Başkanı olması nedeniyle bir açıklama yapan Burhanettin Topsakal, tohumculuk sektörü olarak AR-GE yapmaya, kaliteli sertifikalı tohum üretmeye ve ülkemiz tarım sektörü ve ekonomisine katkı vermeye devam edeceklerini bildirdi.

Topsakal, açıklamasında şunları kaydetti:

"TSÜAB, 9 uncu Genel Kurulunu da her yıl/her dönem olduğu gibi bu yıl da büyük bir olgunluk, sevgi ve saygı içinde siz değerli üyelerimizin yoğun katılımı ile tamamlamış bulunmaktadır.

TSÜAB; geldiği nokta, kazandığı tecrübe ve mevcut yapısının yanında üyelerinin birbirine saygın davranışları ile de kurumsal yapısının getirmiş olduğu gururu bir kere daha tüm katılımcılara ve paydaşlara sergileme şansı bulmuştur.

TSÜAB SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Bu olağan günümüzde, genel kurula hem ramazan ayı hem de hasat dönemi demeden katılarak sektörüne ve kurumuna sahip çıktığı göstererek bizlere olağanüstü gurur yaşatan tüm üyelerimize Yönetim Kurulu olarak sonsuz şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyorum.

Siz değerli üyelerimizin oyları ile oluşan Yönetim Kurulumuz Genel Kurul sürecinde olduğu gibi bundan sonra da; ben sen, biz siz ayrımı yapmadan tek bir vücut olarak, sadece sektöre ve üyelerine hizmet amacından başka hedefi olmayan birlik, beraberlik, sevgi ve saygı içerisinde çalışmalarını sürdürecektir.

Tohumculuk sektörü olarak Ar-Ge yapmaya, kaliteli sertifikalı tohum üretmeye ve ülkemiz tarım sektörü ve ekonomisine katkı vermeye devam edeceğiz.

Üyeleri ile her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmayı, yapılacak her türlü çalışmada üyeleri ile koordinasyon içinde olmayı hedefleyen Yönetim Kurulumuz adına tüm üyelere bir kere daha teşekkür ediyor, kadir gecenizi ve ramazan bayramlarını kutluyor, sağlık ve mutluluk içine başarılı bir sezon geçirmelerini diliyorum. Saygılarımla."


TARIMDAN HABER