Ülkemizin müstesna kurumlarından Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü; 15 Temmuz'dan itibaren devam eden Demokrasi Mitinglerinde devletini, bayrağını ve özgürlüğünü korumak için kenetlenen halkımıza mitinglerin başladığı günden beri çay ve kumanya ikram ediyor.

Kurum personelinin de yoğun olarak katıldığı demokrasi şöleninde basın mensuplarına açıklama yapan Kemaloğlu, "15 Temmuz'dan itibaren meydanlarda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlarımızın gerek kişisel olarak gerek Toprak Mahsulleri Ofisi olarak yanındayız."dedi.

Binlerce vatandaşın Kızılay Meydanı'nı tuttuğuna işaret eden Kemaloğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız "Sokaklar emindir, çekilebilirsiniz." diyene kadar, sabahın ilk ışıklarına değin bekleyen vatandaşımıza elimizden gelen hizmeti yapacağız. Bu hizmeti; Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Tarım Kredi ve TİGEM gibi diğer kuruluşlar da elinden geldiği kadar yapmaya çalışıyor. Bakanımız Sayın Faruk ÇELİK de imkânlarınız kapsamında "Ne gerekiyorsa yapın!" talimatı verdi. Biz de bu çerçevede hizmet vermeye çalışıyoruz." dedi.

Kemaloğlu, "Ben Siyasal mezunuyum. Teorik olarak darbeleri okudum, aynı zamanda 12 Eylül sonrasında neler yaşandığına bizzat müşahit oldum. Şunu söylemeliyim: Cumhurbaşkanımıza, milletimize, canımıza ve her şeyimize kasteden böyle bir girişim karşısında bizim her şeyimizi ortaya koymamız gerekiyordu ve zaten millet darbeye karşı elinden gelen her şeyi yaptı. Canını ortaya koydu. Eminim bundan sonra bu çeşit bir ihanete niyet edecekler 1 kere değil 10.000 kere düşünmek zorunda kalacaktır." dedi.