Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba, TKDK'ya yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür ederek, Bakanlık ve Kurum personelinin Ramazan Ayını kutladı.

Bakanlık Müsteşar Yardımcısı Hasan ÖZLÜ ise tüm Bakanlık ve TKDK çalışanlarının Ramazan Ayını kutlayarak Geleneksel TKDK İftar Yemeğinin ev sahipliğini yapan TKDK Başkanı Hakan KALENDER'e davetleri için teşekkür ederek Ramazan Ayının Bakanlığımızın ve Kurumumuzun tüm çalışanlarına hayırlar getirmesini temenni etti.

TKDK Başkanı Hakan KALENDER; “Ramazan Ayının İslam Dünyası'na, Ülkemize, Bakanlığımıza ve Kurumumuza hayırlar getirmesini diliyorum. Kurumumuz, Merkez ve 42 İl Koordinatörlüğü olarak yaklaşık 3000 arkadaşımızla birlikte ülkemizin kırsal kalkınma hedeflerine ulaşması için yoğun bir şekilde çalışıyor. Bugüne kadar yapılan çalışmalar ve verilen destekler siz TKDK personelinin gayretleriyle hayata geçmiştir. İnşallah bundan sonra da TKDK Merkez ve 42 İl Koordinatörlüğü olarak kırsal kalkınmaya daha fazla katkı yapmak için yoğun şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Son olarak, iftarımızı onurlandıran Müsteşar Yardımcılarımız Sayın Volkan Mutlu COŞKUN, Sayın Ahmet GÜLDAL ve Sayın Hasan ÖZLÜ'ye, Bakanlık Genel Müdürlerimize sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum, hepinize şimdiden iyi iftarlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kurum personelinin aileleriyle birlikte katıldığı Geleneksel TKDK İftar Yemeği edilen dualar ile son buldu.

TARIMDANHABER