Gözler gübre fiyatında! Yem ve canlı hayvan fiyatı arttı gübre fiyatları değişmedi! Gözler gübre fiyatında! Yem ve canlı hayvan fiyatı arttı gübre fiyatları değişmedi!

Hatay İl Koordinatörü Savaş Özgürsoy ve İl Koordinatörlüğü personeli ile bir araya gelen Başkan Kalender, tamamlanan IPARD-II 3. Çağrı Dönemi ve önümüzdeki çağrı dönemlerinde daha fazla yatırımcının TKDK tarafından sağlanan hibelere başvuruda bulunması için ilde yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Kalender, Hatay İl Koordinatörlüğü'ne yaptığı ziyaretin ardından IPARD hibeleri ile hayata geçen, üretim döneminin büyük bölümünde 300 kadına istihdam sağlayan ve ürünlerinin tamamını ihraç eden SEDEFSAN Meyve Paketleme ve Soğuk Hava Deposu tesisini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kalender, 42 ilin tamamında yaptığı incelemelerde, büyüyen Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlamaya devam eden TKDK'nın sağladığı desteklerle tarım ve kırsal kalkınmada değişimi ve dönüşümü sağlamaya devam edeceğini vurguladı.