Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) tarafından Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ve iki gün boyunca süren YZB 2015 organizasyonu, “Perakendenin Eni İyi Fikirleri-PEF” yarışmasının sonuçlarının açıklanmasıyla sona erdi.

Yapılan ödül töreninde, En İyi Mağaza Tasarımı alanındaki ödüle Özhan Market layık görüldü. PEF Jüri Başkanı Tahsin Pamir'den ödülü, Özhan Market adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Özhan aldı. En İyi Müşteri Hizmetleri ve CRM Uygulamaları alanında verilen ödülün sahibi ise Yunus Market oldu. Yunus Market'in ödülünü Genel Koordinatör Zeki Doğan, TPF Yönetim Kurulu Üyesi İnsan Biçen'den aldı.
En İyi Satış ve Pazarlama ödülü ise Cergibozanlar Market'e verildi. Ödülü, Cergibozanlar Market'in Genel Koordinatörü Fatih Yiğit'e, TPF Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Kara taktim etti. En İyi İnsan Kaynakları alanında PEF ödülünün sahibi ise Altunbilekler Market oldu. TPF Başkan Yardımcısı Reşat Narman'ın verdiği ödülü, Altunbilekler Market adına İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Öznur Altunbilek aldı.
En İyi Sosyal Sorumluluk alanında ödül alan Biçen Market'in ödülünü ise, Basın Halkla İlişkiler Yöneticisi Bilge Biçen'e, İstanbul Perder Başkanı Ramazan Ulu verdi.
Jüri Özel Ödülü ise, Düzgün Market'in oldu. Düzgün Market Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün'e ödülünü TPF Yönetim Kurulu Üyesi İhsan Korkmaz taktim etti.