Orman Genel Müdürlüğü ve Toç Bir-Sen tarafından düzenlenen OGM Çalışanlarının Sorunları ve Çözüm Önerileri Çalıştayı büyük bir coşku ve katılımla, verimli bir şekilde sonlandı. Çalıştayın kapanış toplantısında sorunların tespit edilerek çözüm önerilerinin sunulduğu dört çalışma grubunun komisyon raporları değerlendirildi.

Toç Bir-Sen Genel Başkanı Günay Kaya, OGM çalışanlarının sorunlarının çözümü adına tarihi bir çalıştay gerçekleştirildiğini ve bu çaılştayın çok verimli geçtiğini kaydederek nihai sonuç bildirgesinin birkaç gün içinde tüm paydaşlarla ve kamuoyuyla paylaşılacağını söyledi.

Komisyon raporlarını katılımcılarla paylaşan Kaya; “Çalıştayımıza büyük destek ve emek veren Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu, Müsteşarımız Sayın Lütfi Akca, Orman Genel Müdürümüz Sayın İsmail Üzmez, Bakanlığımızın ve Genel Müdürlüğümüzün çok değerli bürokratları başta olmak üzere, Toç Bir-Sen Genel Başkan Vekilimize ve Yönetim Kurulu Üyelerimize, Danışmanlarımıza, Genel Merkez çalışanlarımıza ve tüm teşkilatlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca çalıştayımıza katılarak onurlandıran, renklendiren, çözüm, görüş ve önerileriyle katkı sunan her bir kardeşimize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum" dedi.