TOÇ BİR-SEN Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Manisa ve İzmir'de tarım-ormancılık hizmet kolu çalışanlarıyla bir araya geldi. Manisa Şube Başkanlığınca düzenlenen toplantılarda Toç Bir-Sen Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya, Genel Başkan Yardımcıları Fatih Doğan, Şahin Değirmen ve Nail Süngü; hizmet kolu çalışanlarının, Ağustos ayında gerçekleştirilecek olan 2016-2017 yıllarını kapsayan Toplu Sözleşme görüşmelerine taşınmasını istedikleri taleplerini aldı.

SOYLU MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Bu yılda hizmet kolu çalışanlarının yetki sorumluluğunu yine Toç Bir-Sen'e verdiklerini ve bu başarının asla tesadüf olmadığını kaydeden Genel Başkan Vekili Sabri Kızılkaya; “siz saygıdeğer üyelerimizin nezdinde bize inanan, güvenen 37.908 üyemize Genel Merkez Yönetim Kurulumuz adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi. Yetki bilinci ve sorumluluğuyla önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek olan Toplu Sözleşme görüşmelerinde hizmet kolu çalışanlarının hak ve taleplerinin karşılık bulması için yine mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Kızılkaya; “Yetkili sendika olarak hizmet kolu çalışanlarımızın sosyal, özlük ve mesleki haklarının daima savunucusu olduk ve bundan önceki yedi yıllık yetki dönemimizde onlarca kazanıma imza attık. Bu yıl gerçekleştirilecek olan 3. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde de yine siz üyelerimizin bizlere iletmiş olduğu taleplerin karşılık bulması için soylu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bize inanan ve güvenen binlerce çalışanımızın hak ve hukukunu yine sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz” dedi.

Programda Genel Başkan Yardımcıları Fatih Doğan, Şahin Değirmen ve Nail Süngü de üyelerin kendilerine ilettikleri soruları cevaplayarak, kazanımlara ve sendikal çalışmalara ilişkin bilgiler sundu.

Manisa'da büyük ilgi gören toplantıların ardından Toç Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne de bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler. Toç Bir-Sen heyeti İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal'ı da makamında ziyaret ederek orman çalışanlarının talep ve sorunlarını iletti.

"2015 Yılı Yangınlarla Mücadele Çalışmaları Değerlendirme" toplantısı için İzmir'de bulunan Orman Genel Müdürü İsmail Üzmez ile de bir araya gelen Toç Bir-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri sendikal toplantılarda üyelerin kendilerine ilettikleri sorunları ve talepleri, Genel Müdürü Üzmez'e aktararak orman teşkilatının daha ileriye taşınabilmesi için söz konusu sorunların çözüme kavuşturulmasını talep etti.