Öz Gıda-İş İstanbul 3 Nolu Şube Başkanlığı, Reform Gıda Sanayi ve TİC. A.Ş.'de Endüstriyel İlişkiler Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıya İşveren adına: Unlu Mamuller Başkanı Şener Astan, Başkan Yardımcısı Sadettin Atilla, Yıldız Holding Endüstriyel İlişkiler Direktörü Ahmet İnce, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Faruk Gözleveli, Unlu Mamuller Direktörü Selim Çelebi, Fabrika Direktörü İsmail Özturan, Fabrika Müdürü Ahmet Vural, Üretim Müdürü Hakan Sağun, Endüstriyel İlişkiler Yöneticisi Selçuk Sak, İnsan Kaynakları Yöneticisi Ahmet Burvan, Kalite Müdürü Emine Akerman, Öz Gıda-İş sendikası adına da: Genel Başkan Yrd. Ahmet Kaya, Mehmet Urgan, Şube Başkanı Mustafa Şahin, Şube Başkan Yrd. Ramazan Gülpolat, Cemal Öztürk ve işyeri sendika temsilcisi ve üyeler katıldı.

Yapılan toplantıda, sosyal alanların iyileştirilmesi ve sosyal faaliyetlerin artırılması, servis güzergâhlarında iyileştirmeler yapılması, yemek kalitesinin artırılması ve işletme içerisinde, üyelerin daha konforlu çalışmalarını sağlayacak öneriler ve çözümleri gibi birçok konuya yer verildi.