Kurucu ortakların tamamının katılımıyla ve gündemde yer alan bütün konuların olumlu biçimde karara bağlandığı Genel Kurul'da Yönetim ve Denetim Kurulları şu şekilde oluştu:

Yönetim Kurulu: Erdem AK, Muzaffer DATLI, Bünyamin ÇiMEN

Denetim Kurulu: Hilmi ASLANTAŞ, Emin YILDIRIM.

Yönetim Kurulu Başkanı Erdem AK, kendilerine verilen görev, sorumluluk ve yetkiler için teşekkür ederek başladığı Genel Kurul kapanış konuşmasında, ortakların “büyük bir amaç” için bir araya geldiğini vurgulayıp, “Kuruluşumuzu yeni tamamladık. İlk satış mağazamızın açılış hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladık. Sektörde işbirliğive güç birliği yapacağımız, ürünlerini ortak ve tüketicilerimize ulaştırmaya düşündüğümüz kooperatifler ve birlikler ile görüşmelerimizi yaptık.

Görüşme yaptığımız her üretici örgütüyle birlikte çalışma olanağı yakaladık. Ortak sayımız her geçen gün artıyor. Her iki durum da sektörde olumlu karşılandığımızı ve bir karşılığımızın oluşmaya başladığını göstermektedir. Üreticilerimiz ve tüketicilerimizin bilinçli davranması, faaliyetlerimizde en büyük güvencemiz olacaktır.

Genel Kurul sonrasına bıraktığımız mağaza açılışı ile faaliyetlerimize hız vermeye başlayacağız. Ortak ve tüketicilerimize, üreticilerimizin alınterinin eserleri olan; kaynağı belli, güvenilir ve kaliteli ürünleri sunmaya başlayacağız. Böylelikle üretici ve tüketici arasında esaslı bir kaynaşma ve buluşma platformu oluşturacağız” dedi.