Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, istifa etti. Sütlüoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği üzerine görevinden istifa ettiğini belirtirken, yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın isteği üzerine 26 Nisan tarihi itibarıyla ÇAYKUR Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerinden istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum. Önümüzdeki seçimlerin ülkemize, insanlık alemine hayırlar ve güzellikler getirmesini Cenabı Hak'tan niyaz ediyorum” dedi.

Belediye Başkanına makam aracınla gazinoya gidiyorsun diyen çiftçiye 433 bin lira ceza! Belediye Başkanına makam aracınla gazinoya gidiyorsun diyen çiftçiye 433 bin lira ceza!

Diğer yandan Sütlüoğlu, istifa etmeden bir gün önce bir televizyon kanalından da canlı yayınlanan basın toplantısında milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunmayacağından istifa etmeyeceğini açıklamıştı.

2011 yılından buyana Çaykur Genel Müdürlüğü ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Sütlüoğlu, yakın bir zamanda 65 yaş haddinden dolayı zaten emekli olacaktı.