ÖZEL HABER / Ankara kulislerine yansıyan bilgiye göre yem firma sahipleri geçtiğimiz günlerde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile görüştükleri kaydediliyor. Bu görüşmenin Bakan Nebati’nin daveti üzerine yapıldığı ifade edilirken, görüşmenin aralarında Rekabet Kurulu tarafından ceza kesilen yem firmaları da olmak üzere pazar payı açısından sektörde önde gelen firma sahipleri ile yapıldığı kaydediliyor. 

ÇUVAL BAŞI 10 LİRA İLE 35 LİRA ARASINDA İNDİRİM YAPILDI

Yeni buğday çeşidi Parla resmen tescillendi! 100-150 kilogram daha fazla verim sağlıyor! Yeni buğday çeşidi Parla resmen tescillendi! 100-150 kilogram daha fazla verim sağlıyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin yem firmaları ile yaptığı görüşmede, fiyatlarda indirime gitmelerini istediği ve bu görüşmenin ardından bazı firmaların da indirime gittiği belirtiliyor. Yem fiyatlarına hafta başından itibaren çuvalda 10 lira ile 35 lira arasında indirime gidilmişti. 

BUNDAN ÖNCEKİ ZAMLAR SORGULANMAYA BAŞLANDI

Yem firmalarının döviz kurundaki yükselişe rağmen yem fiyatlarında indirime gitmesi, bundan önce döviz kurları bahane edilerek yapılan fiyat artışlarının da sorgulanmasına neden oldu.