Çiftçilerin sorunlarını dinlemek amacıyla yapılan köy ziyaretlerine Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Korkutan, Ziraat Odaları Başkanı Cevat Delil ve Çına İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü  teknik personelleri katıldı.

Çınar ilçesine bağlı Yuvacık, Şükürlü, Başaklı Mahallelerini ve Çınar’da bulunan pamuk fabrikasını ziyaret eden İl Müdürü Atalar çiftçilerin sorunlarını dinleyerek burada ortaya çıkan fikir ve önerileri Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından başlatılmış olan 'Ülkem İçin Bir Fikrim Var' projesinde değerlendirmek üzere göndermelerini ve kendilerinin de bu fikir ve öneriler doğrultusunda gerekli girişimlerde bulunacağını dile getirdi. 

İl Müdürümüz Atalar “Ülkem İçin Bir Fikrim Var Projesiyle tüm vatandaşların ülke yönetimine fikir ve önerileriyle katkıda bulunacağını ve çiftçilerimizin de ülkesi için önemli fikir ve önerileri olduğunun bilincinde olarak bu program vesilesiyle bu projeyi de sizinle paylaşmak istedim. Tüm sorunlarda çitçimizin yanındayız ve onların destekçisiyiz, Diyarbakır’da tarımın gelişmesi için çiftçimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için buradayız” dedi.