Manisa Uluslararası Tekno Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı gezen Özdağ, gazetecilere açıklamasında, fuarda Manisa'ya dair her şeyin olduğunu ifade etti.

Tarım bölgesi olan Manisa'da, modern tarım uygulamalarının başarıyla yürütüldüğüne değinen Özdağ, "Buradan geçen, tarıma cansuyu veren Gediz Nehri'ni korumak, hepimizin görevi. Dünyada gelecek savaşlar, petrol değil, tarım, toprak ve su savaşları olacak. Tarım ve su ile çok ciddi şekilde ilgilenmeliyiz. Türkiye su zengini olmasa da su fakiri de değil" diye konuştu.

Özdağ, suları korumanın, herkesin görevi olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: "Barajlar yapıyoruz. AK Parti iktidarında, toprağımızı korumak adına yaklaşık 2,5 milyar ağaç diktik. Bu, çok büyük bir rakamdır. Yine toprağımızı korumak adına göletler yapıyoruz. Selendi'de Selendi Barajı, Akhisar'da Gördük Barajı, Ahmetli'de Kelebek barajlarını yapıyoruz. Manisa, bir göller bölgesi haline dönüşüyor. Gördes'te patates yetiştirenler, 1'e 5 alacak. Bir yandan kiraz, bir yandan üzüm, diğer yandan çileğimiz, zeytinimiz, mısırımız gibi, bunlarla ilgili çok ciddi çalışmalarımız var." Partisinin seçim öncesi çiftçilerle ilgili vaatlerini hatırlatan Özdağ, tüm vaatlerini hayata geçireceklerini dile getirdi.