Geçtiğimiz günlerde Adıyaman’a giden Tarım Kredi’nin hukuksuz genel müdürü Fahrettin Poyraz’ın Adıyaman Valiliği’nde Mercan TV’ye verdiği röportajda muhabirin sorduğu bir soru ortamın buz kesilmesine neden oldu. Adıyaman’da badem ile ilgili yapılan yatırımları anlatan Poyraz’ın, muhabirin Tarım Kredi Marketler’de çalıştırılan personelin kiralama işini yapan Mehmet Uslu’ya ait YUSEL firmasına yönelik sorusundan rahatsız olması dikkat çekti.

MEHMET USLU'YA YÖNELİK SORUDAN RAHATSIZ OLDU!

Muhabirin sorusundan aşırı derecede rahatsız olduğu gözlenen Poyraz’ın, “Bu nereden çıktı onu anlayamadım. Niçin geldik de bunu soruyorsun anlayamadım?” şeklinde bir cevap vererek, Mehmet Uslu’ya ait YUSEL firmasına yönelik iddialara cevap vermeden röportajı sonlandırması, ‘Kim bu Mehmet Uslu?’ sorusunu gündeme getirdi.

YUSEL FİRMASINA YÖNELİK İDDİALAR CEVAPSIZ KALDI

İddialara göre Mehmet Uslu'ya ait 4 aylık YUSEL firmasının Tarım Kredi Marketlerde çalıştırılan personelin kiralama işini yaptığı ve 6 ay gibi kısa bir sürede 21 milyon lira fatura kestiği kaydediliyor. Poyraz'ın, Mehmet Uslu'ya ait YUSEL firmasına yönelik iddialarla ilgili sorudan rahatsız olması ve bu iddialara cevap vermemesi manidar bulundu.