Eski AK Parti Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eski danışmanı Mehmet Metiner, Tarım Bakanlığıyla ilgili dikkat çeken twitter paylaşımının ardından yine dikkat çeken bir kararla twitter paylaşımını sildi. Metiner, Tarım Bakanlığında bir çok yerden maaş alan ve toplam maaşı ise devasa boyutlarda olan eski milletvekili bir genel müdürün bulunduğunu belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu kişileri uzaklaştırmasını istemişti. 

SİLME GEREKÇESİ DİKKAT ÇEKTİ: HER DOĞRU HER YERDE SÖYLENMEZ! 

Ancak Metiner, kısa bir süre sonra ise bu twitter paylaşımını silmek zorunda kaldı. Metiner'in twitter paylaşımını silme gerekçesi de dikkat çekerken, "Her doğruyu her yerde söylemenin doğru olmayacağı yönündeki dost uyarılarına kulak verip kimi paylaşımlarımı silme gereği duyarım" dedi. 

PAYLAŞIMINI YANLIŞ OLDUĞU İÇİN SİLMEDİ!

Mehmet Metiner'in twitter paylaşımını, yanlış olduğu için değil de 'her doğrunun her yerde söylenmeyeceği' gerekçesiyle silmesi manidar karşılandı. 

ÇİFTÇİNİN NASIL BİR KUMPAS İÇİNDE OLDUĞUNU GÖZLER ÖNÜNE SERDİ 

Metiner'in doğru olduğunu bildiği halde twitter paylaşımının arkasında duramayarak geri adım atması, çiftçinin nasıl bir kumpas içinde bulunduğunu da gözler önüne serdi. Çiftçi artan girdi maliyetleri altında ezilirken, birilerinin de çiftçinin sırtından yüksek maaşlarla dünyalıklarını doldurması yaşanan çelişkiyi gözler önüne serdi. 

İŞTE METİNER'İN TARIM BAKANLIĞINDA BİR ÇOK YERDEN MAAŞ ALAN GENEL MÜDÜRLE İLGİLİ TWİTTER PAYLAŞIMINI SİLME GEREKÇESİ... 

METİNER'İN SİLDİĞİ TWİTTER PAYLAŞIMI