ÖZEL HABRE / Tarım ve Orman Bakanlığında atama kararları bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. Tarım Reformu Genel Müdürü görevden alınırken, Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcılığına atama yapıldı. Kars ve Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürlüklerine yeni atama yapılırken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde de görevden almalar ve atamalar gerçekleştirildi. Yayınlanan atama kararlarında görev süresi dolan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey de yeniden TİGEM Yönetim Kurulu’na atandı. 

TİGEM YÖNETİM KURULUNA ATAMA

Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey’in TİGEM’de yönetim kurulu üyeliği görev süresi geçtiğimiz aylarda dolmuştu. Bugünkü atama kararı ile Karacabey, yeniden TİGEM Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

ESKİ BAKANIN KARDEŞİ GÖREVDEN ALINDI 

Eski Bakanlardan Faruk Özlü’nün abisi Hasan Özlü, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Hasan Özlü’nün görevden alınması, geç kalınmış bir karar olarak değerlendiriliyor. 

VEKALETEN GÖREV YAPAN GENEL MÜDÜR YARDIMCISININ ATAMASI YAPILDI

Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdür Yardımcılığını uzun bir süredir vekaleten yürüten Mehmet Nuri Yılmaz’ın da bugünkü kararla ataması yapılmış oldu.  

KARS TARIM İL MÜDÜRÜ ÇANKIRI’YA ATANDI

Geçtiğimiz aylarda Bakanlığın kararı ile Kars Tarım ve Orman İl Müdürü Hüseyin Düzgün, Çankırı Tarım ve Orman İl Müdürü olarak atanmıştı. Kars Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne ise İbrahim Altıntaş getirilmişti. Söz konusu atamaların kararnamesi ise bugünkü Resmi Gazete’de yayımlandı. 

ÇAYKUR’DA GÖREVDEN ALMA VE ATAMALAR YAPILDI

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarına göre Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünde, Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Pınarbaş görevden alınırken, Genel Müdür Yardımcılıklarına ise Zeki Karaoğlu ve Erdinç Hatinoğlu atandı. 

BÖLGE MÜDÜRÜ GÖREVDEN ALINDI 

XII. Bölge Müdürü Almet Usta görevden alındı.