Gübre fiyatlarına gelen zamlardan dolayı çiftçi zor günler geçirirken, Tarım ve Orman Bakanlığında Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’nin başkanlığında Türkiye’nin önde gelen gübre firmalarının temsilcileri ile bir toplantı yapıldı. Böylesine hassas bir süreçte yapılan toplantı, çiftçileri yakından ilgilendirmesine rağmen kamuoyuna hiç bir açıklama yapılmadı. Diğer yandan bütün ziyaret ve kabullerini sosyal medya hesabından paylaşan Işıkgece’nin gübre firmalarının temsilcileri ile yaptığı toplantıyla ilgili hiçbir paylaşımda bulunmaması yapılan toplantıyı daha da gizemli hale getirdi.  

Tarım ve Orman Bakanlığında, bu hafta Türkiye’nin önde gelen gübre firmalarının temsilcileri ile bir toplantı yapıldı. Toplantı, Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece’nin başkanlığında yapılırken, toplantının içeriği ile ilgili kamuoyuna hiçbir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılmadığı gibi Bakanlık çalışmalarında sosyal medya hesabını aktif kullanan Işıkgece, bu toplantıyla ilgili hiç bir paylaşımda bulunmadı.

DAHA ÖNCE DE ÇAY KAHVE TOPLANTISI YAPILMIŞTI!

Geçtiğimiz aylarda yine Bakan Yardımcısı Işıkgece ve Hadi Tunç başkanlığında gübre firmalarının temsilcileri ile bir toplantı yapılırken, bu toplantıdan çiftçiye yansıyan bir karar çıkmamıştı. Yine o dönem gündeme gelen gübrede fahiş kar iddialarına yönelik de Bakanlıktan firmalara yönelik bir yaptırım söz konusu olmazken, bu durum 'Gübre firmaları ile çay kahve toplantısı!’ eleştirilerini gündeme getirmişti.

SON TOPLANTI ÇİFTÇİDEN GİZLİ TUTULDU!

Çiftçinin gübre fiyatlarından dolayı büyük mağduriyet yaşadığı bir dönemde yapılan son toplantının da kamuoyundan gizli tutulması ve kamuyoyuna hiçbir açıklama yapılmamış manidar bulundu. 


Fahrettin Poyraz, hodri meydan! TIKLAYIN