Milli Gazete'den Sadettin İnan'ın haberine göre, Tarım Kredi borçlarının çiftçinin sorununu çözecek şekilde yapılandırılmamasından dolayı çiftçiden ciddi bir tepkiyle karşılanan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye parti içinden de dikkat çeken bir tepki geldi. Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu, Bakan Pakdemirli’nin Twitter’dan yaptığı bir paylaşımının altına “Keşke siyasete biraz alışkın olsaydınız” diye tepki gösterdi. 

AK PARTİ İL BAŞKANINDA DİKKAT ÇEKEN TEPKİ!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Twitter hesabından Ağrı’nın Patnos ilçesindeki içmesuyu arıtma tesisi ikmali projesine yönelik bir paylaşımda bulundu. #SuyunGücüMilletleBuluşuyor etiketiyle yaptığı bu paylaşıma Ak Parti Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu’dan dikkat çeken bir tepki geldi. 

KEŞKE TWİTTERDAN ÖĞRENMEMİŞ OLSAYDIM!

Bakan Pakdemirli’nin bu paylaşımına cevap veren Özyolcu, “Sayın Bakanım keşke bu yatırımı bir il başkan olarak tiwitten öğrenmemiş olsaydım. Keşke siyasete biraz alışkın olsaydınız” diye tepki gösterdi. 

RESMİ HESAPLAR YÜKSEK ÜCRETLE YÖNETİLİYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığının ve Bakan Pakdemirli’nin resmi sosyal medya hesapları yüksek ücretler ödenerek Pakdemirli’nin gayri resmi danışmanı Selen Kocabaş’ın yakın çevresine ait ajanslar tarafından yönetilirken, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu’nun tepkisi bu paylaşımları tartışmalı hale getirdi. Selen Kocabaş’ın geçmişte Tarım İl Müdürlerini mülakata alması da büyük bir krize neden olmuştu. Ak Parti Ağrı İl Başkanı Özyolcu’nun ilinde yürütülen bir projeden haberinin olmaması dikkat çekerken, bu durum Tarım ve Orman Bakanlığının da sahadan ne kadar kopuk çalıştığını gözler önüne koydu.