Tarımdan Haber, çiftçinin ve tarım sektörünün nabzını tutmaya devam ediyor. Bazı ziraat oda başkanlarının TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar ile ilgili iddialarını çiftçiye sorduk. Konuyla ilgili olarak 12-19 Şubat tarihleri arasında yapılan anketten çarpıcı bir sonuç çıktı. 

‘Bazı ziraat oda başkanları Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar’ın her zaman çiftçinin yanında olduğunu ve çiftçiye sahip çıktığını iddia ediyor. Bu düşünceye katılıyor musunuz?’ başlıklı anket çalışmasına çiftçi yoğun bir katılım sağladı. Anket çalışmasına 3200 kişi katılarak görüşünü beyan ederken, görüş beyan edenlerin yüzde 84.6’sı Şemsi Bayraktar hakkında bazı ziraat odası başkanları gibi düşünmediklerini dile getirdiler. 

Bazı ziraat oda başkanları Türkiye Ziraat Odaları Birliği Başkanı Şemsi Bayraktar’ın her zaman çiftçinin yanında olduğunu ve çiftçiye sahip çıktığını iddia ediyor. Bu düşünceye katılıyor musunuz?’ (ANKETE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN) sorusuna 
Evet, katılıyorum diyenlerin oranı 13.5 olurken, Hayır katılmıyorum diyenlerin oranı ise yüzde 84.6 oldu. Kararsız olduğunu beyan edenlerin oranı ise yüzde 1.8 oldu. 

ÇİFTÇİNİN MESLEK KURULUŞU HAKKINDA DÜŞÜNDÜREN SONUÇ!

Bu sonuçlar, çiftçinin TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar hakkındaki tepkisini ortaya koyarken, çiftçinin kendi meslek kuruluşundan da umutlarını kestiğini gözler önüne seriyor. 

Ankete katılan, takipçilerimizin yoğun bir şekilde yorumda  bulunmaları da dikkat çekti. Yapılan yorumlara ulaşmak için TIKLAYIN...