Akıllı Tarımın Öncüsü HEKTAŞ, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nde, herkesin eve kapandığı pandemi döneminde de aralıksız çalışan çiftçiler için toplumun her kesimini onlara teşekkür etmeye davet eden özel bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında #ÇİFTÇİMETEŞEKKÜRLER etiketi ile yayınlanan reklam filminde gerçek çiftçiler rol aldı. Filmin, 13 Mayıs’ta ilk kez dijital platformlar ve TV kanallarında yayınlanmasının ardından #ÇİFTÇİMETEŞEKKÜRLER etiketi ile yapılan paylaşımlar, sosyal medya platformlarında bir teşekkür zincirine dönüştü. 

HEKTAŞ, ülkenin dört bir köşesinde daha gün ağarmadan uyanıp, sıcak soğuk, yağmur çamur demeden çalışarak ürünlerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla bakıp büyüten çiftçiler için 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’ne özel bir teşekkür filmi hazırladı. İstanbul ile Antalya’nın Aksu ve Kumluca ilçelerinde çekimleri üç gün süren filmde gerçek çiftçiler rol alırken, tarlalarında emek harcayan çiftçilerin işlerini yaptığı o anlar da kameralara yansıdı. “Tüm çiftçilerimize sonsuz minnetle” sözü ile sona eren ve #ÇİFTÇİMETEŞEKKÜRLER etiketi ile izleyicilerle buluşan film, çiftçilik ve çiftçilerin emeğine yönelik farkındalığı arttırmayı hedefliyor.

360 derecelik bir farkındalık kampanyasına imza atan HEKTAŞ’ın, özellikle pandemi sürecinde gösterdikleri fedakârlıklarla ülkemizin gıdaya erişimi ve tarımsal sürdürülebilirliğini sağlayan çiftçiler için hazırladığı film, sosyal medya platformlarında büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı.