Gemlik Gübre, üre gübresinde bir günlük kampanya yaptı. Yapılan kampanyada, peşin, 30, 90 ve 180 gün vadeli fiyatlar dikkat çekti. Buna göre peşin satışta üre gübresinin fiyatı 9 bin 244 TL’ye düşerken, 30 gün vadeli satışta ise 9 bin 506 TL/Ton olacak. Üre gübresinin fiyatı 90 gün vadelide 9 bin 786 TL/Ton, 180 gün vadeli de ise 11 bin 184 TL/Ton olarak uygulanacak.

TÜRK ÇİFTÇİSİNİ KORUMAK İÇİN 1 GÜN GEÇERLİ ÖZEL KAMPANYA

Gemlik Gübre, bayilere gönderdiği fiyat listesinde kampanyanın gerekçesini şu şekilde açıkladı: “Türk çiftçisini, Türk tarımını korumak ve desteklemek adına, şirketimizin ithal ederek tedarik ettiği Granül Üre %46 gübresi için 09.02.2022 (Çarşamba) tarihinde 1 gün geçerli olacak sizlere özel kampanya başlatılmıştır” denildi.

KAMPANYALI SATIŞLA İLGİLİ TL VE DOLAR BAZINDA FİYAT LİSTESİ YAYINLANDI

Kampanyanın detayında ise üre gübresinin kampanyalı satış fiyatı ile ilgili olarak ‘TL’ ve ‘Dolar’ bazında fiyat listesi yayınlandı. Buna göre üre gübresi 9 Şubat’a özel peşin satış fiyatı 9 bin 244 TL, dolar bazında ise 695 dolar olacak.

Tarım Kredi'de telaş başladı! Gazeteci Osman Diyadin'den dikkat çeken Hüseyin Aydın paylaşımı! Tarım Kredi'de telaş başladı! Gazeteci Osman Diyadin'den dikkat çeken Hüseyin Aydın paylaşımı!

BAYİLER SADECE 1 KAMYON TALEP EDEBİLECEK

Bayiler kampanyadan en fazla 1 kamyon olarak yararlanabilecek.