Tarım Kredi Kooperatiflerinin hukuksuz genel müdürü Fahrettin Poyraz’ın, haberciliğimizi engellemek için yargıyı etkileme çabası, teker teker yargıdan dönüyor. Poyraz, mesnetsiz, maksatlı ve organize suç duyurularını arka arkaya kaybederken, Cumhuriyet Başsavcılıkların kararları ortaya manidar bir tablo çıkardı. Poyraz döneminde, Tarımdan Haber aleyhine sayısızca suç duyurusunda bulunulurken, bugüne kadar sonuçlanan kararların tamamının Tarımdan Haber lehine sonuçlanması, habercilikteki haklılığımızın kanıtı oldu. 

MERKEZ BİRLİĞİNDEN YAPILAN SUÇ DUYURULARI YETMİYORMUŞ GİBİ KOOPERATİFLERE DE TALİMATLA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDURDULAR! 

Tarımdan Haber’e yönelik Merkez Birliği tarafından yapılan suç duyuruları yetmiyormuş gibi kooperatiflerin de görev ve yetkileri olmamasına rağmen Merkez Birliğinin talimatı ile ayrı ayrı suç duyurusunda bulunmaları dikkat çekmişti. 

POYRAZ'A BİR KÖTÜ HABER DE ERZİNCAN’DAN GELDİ! 

Daha öncesinde Tekirdağ, Kütahya, Bartın, Iğdır, Uşak, Çatalca, Artvin Tarım Kredi Kooperatifleri ile Iğdır Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Bahattin Karakuş Tarımdan Haber’e yönelik yaptıkları suç duyurularını kaybederken, bu karara Erzincan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Vedat Eskiyurt’ta eklendi. 

TARIMDAN HABER’E KARŞI ORGANİZE OLDULAR!

Erzincan Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Vedat Eskiyurt’un, Tarımdan Haber’de yayınlanan haberlerde hakaret ve iftira suçunun işlendiği ve kamu adına kovuşturma yapılması yönünde Erzincan Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı suç duyurusu, Başsavcılık tarafından reddedildi. 

SON GELEN KARARLA SUÇ DUYURUSUNDA SKORBORD 17’YE SIFIR OLDU! 

Fahrettin Poyraz döneminde, Merkez Birliği, iştirakler ve kooperatifler tarafından Tarımdan Haber aleyhine organize ve maksatlı bir şekilde sayısız suç duyurusunda bulunulurken, kararı kesinleşen 17 suç duyurusunun tamamı da Tarımdan Haber lehine sonuçlanarak ortaya ilginç bir tablo çıkardı.