Tarımdan Haber’in; ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile görevden alınan Tarım Kredi Kooperatiflerinin hukuksuz Genel Müdürü Fahrettin Poyraz 4 yıllık görevi süresi içinde sizce başarılı mı?’ başlıklı anketine 6 günde toplam 2 bin 636 kişi katıldı. Çiftçi, ankete yoğun bir ilgi gösterirken, ankete katılanların görüş beyan etmenin dışında yorumları ile de destek vermesi dikkat çekti. 

ANKETE KATILANLARIN YÜZDE 84.2'Sİ OLUMSUZ CEVAP VERDİ!

Ankete katılanların, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı ile görevden alınan Tarım Kredi Kooperatiflerinin hukuksuz Genel Müdürü Fahrettin Poyraz 4 yıllık görevi süresi içinde sizce başarılı mı?’ sorusuna yüzde 84.2 oranında olumsuz cevap vermesi anlamlı bulundu.

SADECE YÜZDE 13'Ü BAŞARILI BULDU

Ankete katılan 2 bin 636 çiftçiden sadece yüzde 13'ü Fahrettin Poyraz’ı başarılı bulurken, yüzde 2.8’i de kararsız olduğunu belirtti. 

FAHRETTİN POYRAZ DÖNEMİ HAFIZALARA BÖYLE KAZINDI

Fahrettin Poyraz’ın 4 yıllık genel müdürlüğü döneminde çiftçinin lehine bir çalışma ortaya konulmazken, bu dönem daha çok yüksek faizler, hacizler, kurum imkanlarının kendi menfaatlerine kullanıldığına dair hukuksuz ve şaibeli olaylarla anılacak. 

SÖZ KONUSU ANKET SONUÇLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN...