Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun ile yönetim kurulu üyeleri Zekeriyya Erdurmuş, Hasan Hüseyin Aydemir ve Sezai Aydın görevden alındı. Görevden alınan Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyelerinden Zekeriyya Erdurmuş ile Hasan Hüseyin Aydemir’in yerine atama yapılmazken sadece Hazine ve Maliye Bakanlığını temsilen atanan Sezai Aydın’ın yerine atama yapıldı. 

UZUN'UN KARARNAMESİ BUGÜN YAYIMLANDI

Bilindiği üzere Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun, 28 Mart’ta Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi tarafından görevden alınmıştı. Uzun’un yerine eski Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan vekaleten atanmıştı. Bakan tarafından görevden alınan Uzun’un kararnamesi bugün Resmi Gazete’de yayımlandı. 

GENEL MÜDÜRÜN YERİNE ATAMA YAPILMADI!

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uzun, Cumhurbaşkanlığı kararı ile görevden alınmasına rağmen yerine atama yapılmaması dikkat çekti. 

VEKALETEN ATANAN MUSTAFA KAYHAN BİR AYDIR İMZA ATAMIYOR!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’nin Osman Uzun’u görevden alarak yerine vekaleten atadığı eski Hayvancılık Genel Müdürü Mustafa Kayhan’ın kararnamesi yayınlanmadığı için kurumda alınan hiçbir karara imza atamıyor.  Mustafa Kayhan, Bakan Kirişçi tarafından 233 sayılı kanun hükmündeki kararnameye aykırı olarak atanmıştı. 

MUSTAFA KAYHAN’IN KARARNAMESİ 1 AYDIR YAYINLANMIYOR!

Mustafa Kayhan, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne 28 Mart’ta vekaleten atanmasına rağmen bir aydır kararnamesinin yayınlanmaması dikkat çekiyor. 

Polatlı'da köylüler TOKİ’ye karşı hukuk mücadelesini kazandı! Köy gelişim alanındaki araziler yağmalanamayacak! Polatlı'da köylüler TOKİ’ye karşı hukuk mücadelesini kazandı! Köy gelişim alanındaki araziler yağmalanamayacak!

HAYVANCILIK ESKİ GENEL MÜDÜRÜ VE BEKİR PAKDEMİRLİ’NİN ABİSİNİN KAYINBİRADERİ GÖREVDEN ALINDI!  

Et ve Süt Kurumu yönetim kurulu üyeliğinden alınan Zekeriyya Erdurmuş eski Hayvancılık Genel Müdürü iken, Hasan Hüseyin Aydemir ise eski Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin danışmanı ve abisinin kayınbiraderi idi. 

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞININ TEMSİLCİSİ GÖREVDEN ALINDI YERİNE ATAMA YAPILDI

Et ve Süt Kurumu’na Hazine ve Maliye Bakanlığını temsilen atanan Sezai Aydın görevden alınarak yerine Mehmet Ali Köse atandı. 

BATMAN TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜNE MEHMET AYDIN ATANDI

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararına göre Batman Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne Mehmet Aydın atandı. Aydın bu göreve 26 Mart’ta vekaleten atanmıştı. 

TARIM BAKANLIĞINDA BAŞMÜFETTİŞLİKLERE ATAMA

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Başmüfettişliklere ise müfettişler Mustafa Güler, Fidan Ahmet Paksoy, Canan Çalışkan, ali kozan, Ahmet Çelik, Turhan Yaşar Alpkılıç ve Mehmet Melih Arslan atandı.