Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kastamonu ve Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atamalar yapıldı. Ancak yapılan atama bulundukları illerde vekaleten görev yapan il müdürlerinin bir birlerinin yerine atanması dikkat çekti. Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü yaklaşık 1 yıldır vekaleten yürüten Bekir Yücel Tanrıkulu, Cumhurbaşkanlığı kararı ile Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atanırken, Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü ise iki yıldan fazla vekaleten yürüten Fatih Önlem ise Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atandı. 

BEKİR YÜCEL TANRIKULU: 27.01.2021 tarihinde Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne vekaleten atandı. Yaklaşık bu görevini bir yıldır vekaleten yürütürken, Resmi Gazete'de 31 Aralık'ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atandı.

FATİH ÖNLEM: Tarım ve Orman Bakanlığının kararı ile 11.10.2019'da Kastamonu Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne vekaleten atandı. iki yıldan fazladır bu görevini vekaleten yürüten Önlem, Resmi Gazete'de 31 Ağustos'ta yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Sinop Tarım ve Orman İl Müdürlüğüne atandı.