Polatlılı çiftçi Nihat Babaözü, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli başta olmak üzere Tarım Kredi Kooperatiflerinin hukuksuz Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan ve TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’ı istifaya davet ederek, tarımda 2021 yılının ödüllerini dağıttı.

Polatlılı çiftçi Nihat Babaözü, çektiği video ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Tarım Kredi Kooperatiflerinin hukuksuz Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan ve TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’ın 2021 yılı performanslarını değerlendirdi. 

KEPEK EKİN ÖNERİSİNDEN DOLAYI YILIN EN CAHİL BAKANI DİPLOMASI!

Bakan Pakdemirli’ye kepek ekin önerisinden dolayı yılın en cahil Bakanı diploması vereceğini belirten Babaözü, Fahrettin Poyraz’a ise 'sahte genel müdür' diploması hazırladığını söyledi. TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’a, 'çiftçi düşmanı' diplomasını layık gördüğünü dile getiren Babaözü, Türkşeker Genel Müdürü Mücahit Alkan’a ise 'yılın müflisi' diploması vereceğini kaydetti. Babaözü, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar’a ise 'çiftçinin sırtından beslenen' kişi diplomasını uygun gördüğünü söyledi.