Milli Gazete yazarı Zeki Ceyhan'ın 'Günlerdir yalanlama bekliyoruz' başlıklı köşe yazısında dikkat çektiği satırbaşları şöyle: "Medyada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yedi makam odası olduğunu gördüğümüz anda kendi kendimize, “Abartmışlar bu kadar da olmaz haber mutlaka yalanlanır” dedik. O gün bugün “yalanlama” bekliyoruz. Yani, “Böyle bir haberin gerçeklerle uzaktan yakından alakası yok” denilmesini bekliyoruz. Ama açıklama beklediğimiz isimlerden çıt çıkmıyor.

PARAMIZ VAR Kİ YEDİ MAKAM ODASI DÖŞEDİK! 

Sanki suskunlukları ile haberi veren medyayı onaylar gibi bir tavır içindeler. Bu suskunluğu anlamakta güçlük çektiğimizi ifade etmeliyiz. Hiç olmazsa saman ithalinde yaptıkları gibi, “Paramız var ki yedi makam odası döşedik” deseler bari! Bunu bile yapmadılar! Belki de “itibarda tasarruf olmaz” ilkesinden yola çıkarak böyle makam odaları döşetmişlerdir. Evet, bir zamanlar “yüksek enflasyonu, yüksek faizi, kötü yönetimi ve milletin kaynaklarını heba etmeyi vatanı satmakla” eş tutan anlayışın yerinde şimdi yeller esiyor!

Dün vatanı satmakla eş tuttukları şeylerin hepsi şimdi bir türlü aşamadıkları sorunlar olarak önlerinde duruyor. Yüksek enflasyon ve yüksek faiz konusunda kendilerini belki mazur gösterebilirler ama “kötü yönetim” ve “milletin kaynaklarını heba etme” konusunda ne diyebilirler ki?"