Arpa buğday fiyatları piyasada izlenirken, bütün gözler Toprak Mahsulleri Ofisi'nin açıklayacağı hububat alım fiyatlarına çevrildi. TMO'nun hububat alım fiyatlarını Mayıs ayı sonu veya Haziran ayının ilk haftası açıklaması beklenirken, Ticaret Borsalarında ve TÜRİB'te işlemde de durma noktasına geldi. TMO'nun arpa buğday alım fiyatlarına yönelik farklı fiyat öngörüleri gündeme gelirken, fiyatlardaki belirsizlik de ticaret borsaları ile TÜRİB'te işlemleri stabil hale geldi. Yüksek tonajlı işlemler gerçekleşmezken, hububat piyasası TMO'nun açıklayacağı fiyata kilitlenmiş durumda.

TİCARET BORSASI İLE TÜRİB'DE ARPA BUĞDAY FİYAT VE İŞLEMLER STABİL HALE GELDİ 

Polatlı Ticaret Borsası'nda bugün 22 ton 1. derece kırmızı sert buğday işlemi olurken, 36 ton da 2. derece kırmızı sert buğday işlem gördü. Düşük vasıflı kırmızı ekmeklik buğdayda ise 188 ton işlem oldu. Arpa 215 ton, standart dışı arpa ise 192 ton işlem gördü. Sektör yetkilileri ticaret borsalarında ve TÜRİB'de fiyat ve işlemlerin stabil bir duruma geldiği, TMO'nun açıklayacağı fiyat beklendiği için mecbur kalınmadıkça ürün satışının yapılmadığı kaydediliyor. 

Arpa, buğday fiyatları (18 Mayıs) kaç lira oldu? İşte Polatlı Ticaret Borsasında işlem gören arpa, buğday işlem miktarı ve fiyatları...