2002 yılında faaliyetlerine başlayan, ülkemizde bitki koruma ürünlerinin önde gelen sağlayıcısı Agrobest Grup, yüzde yüz yerli sermaye ile faaliyetlerini sürdürüyor. 3 kıtada 16 ülkeye ihracat yapan Agrobest Grup, üretimini gerçekleştirdiği ürünleriyle ülke ekonomisine ve Türk tarımına katkıda bulunurken, bitki koruma ürünleriyle çiftçiler ve ziraat mühendislerine de destek sağlıyor. 

Bereketli bir hasat için tüm çözümler bu çatı altında

Tohumun toprağa düşüşünden hasada kadar emeği olan tarım paydaşlarına ürünleriyle destek sağlayan Agrobest Grup, soframızın baş tacı ekmeğin hammaddesi buğdaydan kahvaltıların vazgeçilmezi domatese, tarımsal üretimde karşılaşılan tüm bitki koruma problemlerine karşı etkili çözümler sunuyor. Agrobest Grup, milli değerlerini ürünleri ile bir araya getirerek tarım paydaşlarına sağlıklı, sürdürülebilir ve bereketli tarımın yolunu sunuyor.

320 milyonluk tesis yakında açılıyor

ISO Birinci 500 listesinde yer alan Agrobest Grup, İzmir Kemalpaşa’da yer alan 20 bin metrekarenin üzerinde üretim tesisinden sonra, çok yakında Manisa Salihli’de 228 bin metrekare alana sahip üretim tesislerini açmaya hazırlanıyor. 
Manisa Salihli OSB 2. Etabında inşa edilen Agrobest Grup’un yeni fabrikası, zirai ilaç üretiminde yeni bir çığır açacak. 320 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek olan üretim tesisinin tamamı 2022 yılının ilk yarısında açılacak. Agrobest Grup, bölgesel olarak yaratacağı 1000 kişiye yakın yeni istihdam ile ülke ekonomisine ve Türk tarımına olan desteğini yepyeni bir boyuta taşıyacak.