Çiftçilerle yapılan toplantıya, Adana Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhammet Ali Tekin'in, yanı sıra Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan Şube Müdürleri, Karaisalı İlçe Müdürü Alpaslan Saltan, İl ve İlçe Müdürlüğü teknik elemanları katıldı.

İl Müdürü Muhammet Ali Tekin yaptığı konuşmada, “Biz Tarım kuruluşuyuz ve size diğer kuruluşlardan daha yakınız. Bu toplantı vesilesiyle sizlerle karşılıklı görüşmek, önerilerinizi ve sorunlarınızı dinlemek için burada bulunmaktayız. Toplantımıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz” dedi.

Genç Çiftçi Projesi kapsamında Karaisalı'nın ova ilçelerden daha çok yararlandığını ve önümüzdeki yıl da bu desteğin süreceğini sözlerine ekleyen Tekin, “İl Müdürlüğü olarak, daima çiftçinin yanında olacağız. Böyle geniş katılımlı bir toplantının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplantıda karşılıklı soru ve cevaplara geçilerek, panelistlere konuları hakkında gelen sorular ayrıntıları ile birlikte cevaplandırılarak çitçilerin merak ettikleri konular hakkında bilgi verildi.