Keban İlçesi Öğretmen evi toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya; İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN, Ak Parti Keban İlçe Başkanı Ömer KAYA, Keban Su Ürünleri Birlik Başkanı Yücel DOĞAN, DSİ Keban İlçe Müdürü Yasin CELAYİR, Şube Müdürleri, Keban İlçe Tarım Müdürü Ziyaddin SEÇKİN, İl ve İlçe Müdürlüğünde görevli teknik personeller ile çok sayıda üretici toplantıya katıldı.

DEVLETİMİZ TÜM İMKÂNLARINI SEFERBER EDİYOR…

Tarım sektöründe üretimin artması için devletimizin tüm imkânlarını seferber ettiğini söyleyen İl Müdürü KARAHAN; sadece üreticilerin doğru zamanda, doğru yerde, doğru metotlarla tarımsal desteklemelerden istifade yollarını aramasını istedi. KARAHAN, " Bu hibelerden yararlanmanız için bizlerde sizlerin önünü açmak, sizlere yardımcı olmak adına her konuda, işin başından sonuna kadar sizlere destek veriyoruz, yeter ki bizimle irtibat kurun, kapımızı çalın” dedi.

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan KARAHAN ve beraberindekiler daha sonra Ağın İlçesine geçti. Ağın İlçesindeki toplantıya Ağın Belediye Başkanı Yılmaz SERTTAŞ, Ağın İlçe Tarım Müdürü Türker OTLU, İlçe tarım Müdürlüğü personelleri katıldı.

Keban ve Ağın İlçelerindeki toplantılar konu uzmanlarının sunumları ve üreticilerin sorularının cevaplanması ile sonlandı.

TARIMDANHABER