İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar Çınarcık Kaymakamlığına yeni atanan Abdullah Çiftçi'yiziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

İlçe Müdürü Hakan Demirhan'la birlikte Aralık ayında göreve başlayan Kaymakam Abdullah Çiftçi'yi ziyaret eden İl Müdürü Suat Parıldar, Kaymakam Çiftçi'ye yeni görevinde başarılar dileyerek İl Müdürlüğünün çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi. Kaymakam Çiftçi de Suat Parıldar'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek Çınarcıkta gerçekleştirmek istedikleri tarımsal projelerle ilgili birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını söyledi.

Daha sonra İlçe Müdürlüğüne geçen İl Müdürü Parıldar, İlçe Müdürü Hakan Demirhan'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Personelle de tek tek tanışan Parıldar, kurum olarak bir aile gibi olduklarını, gerek kurumumuza gelen gerekse bizim ziyaret ettiğimiz çiftçilerimize kendi ailelerinden biri gibi davranmalarını, hedeflerinin her zaman bir üst nokta olması gerektiğini, bunun için de daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

İl Müdürü Parıldar, personelden Çınarcıkta mevcut üretim deseninin yanında üreticilerin gelir seviyelerini artıracak yeni projelere odaklanarak üretimi artırmaya yönelik çalışmalar yapmalarını ve çiftçiyle iletişim kurmak için bütün kanalları kullanmalarını istedi. Personele çalışmalarında başarılar dileyen İl Müdürü Suat Parıldar personellerle tek tek vedalaşarak Çınarcık ziyaretini sona erdirdi.

Kaynak: Yalova Tarım İl Müdürlüğü