Fırat Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda düzenlenen imza törenine, Elazığ Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Turan Karahan, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mesut Öztop ve Fırat Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü Abdulvahap Yoğunlu katıldı.

VERİMLİLİĞİ ARTIRACAK BİR PROJE

Anlaşmaya ilişkin konuşan İl Müdürü Turan Karahan, “Merkez ve İlçe müdürlüklerinde çalışan teknik personelin tarımsal üretim ve verimliliğini arttırmak için uygulanacak bu proje, Kurumsal İmajın Geliştirilmesi, Etkili İletişim ve Personelin Stres Yönetimi konularında olup, program otuzar kişiden oluşan iki grup halinde 5 gün olarak düzenlenecektir" dedi

DAHA NİTELİKLİ HİZMET VERİLECEK

Eğitim alan personelin etkin bir şekilde çalışma yürüteceğine değinen Karahan, şunları ekledi: "Proje sonrasında, eğitim alan personelimiz, İlimizde tarımsal üretim faaliyetlerinin tüm aşamalarında yer alan kesimlere daha hızlı ve daha nitelikli hizmet sunacak, yeni vizyonlar ortaya koyacak. Bu durumda, kısa ve orta vadede üretim, verimlilik ve pazarlamada olumlu gelişmeler sağlayacaktır. Müdürlüğümüz tarafından atılacak adımlarda teknik eğitime katılan personelimiz, daha etkin, hızlı ve kararlı bir biçimde çalışmalar yürütebilecektir" ifadelerini kullandı.

TARIMDAN HABER