Sertifika törenine Sungurlu Kaymakamı Mitat Gözen, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Çiftçi, Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, Sungurlu İlçe Gıda Tarım ve Tarım Müdürü Hicabi Berişbek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eryiğit, Ziraat Odası Başkanı Dursun Karaderili, Ticaret Borsası Başkanı Halim Karaçil, Ak Parti İlçe Başkanı İlyas Özkan, MHP İlçe Başkanı Yasin Şahin ve davetliler katıldı.

Sungurlu Ziraat Odasında düzenlenen törende konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, "Bu kurslar Müdürlüğümüz, İŞKUR İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenleniyor. Kurumlarımızın iş birliği ve güç birliği ile oluyor. İnşallah bu kursumuz faydalı olur, kurs boyunca teorik eğitimler aldınız. Şimdi öğrendiklerimizi üretime geçirme dönemi olacak. Kendi işini kuran ve kendi iş yerini işleten hem de üreten cebine para koyabilecek patronlar bekliyoruz.

Buradaki kursiyerlerimizden isteğimiz bu kurstan sonra birlikte bir tesis açmaları ve yerel bir markaları olmasını isteriz. Bu tür tesislere bizlerinde ihtiyacı var, çünkü bizlerde doğal ürünler tüketmek istiyoruz. Bu kursları burada bırakmayın, birçok imkânlarınız olacak bu imkânlarınızı değerlendirin. Kurum olarak sizlere daha faydalı olmak için biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her zaman bizlere ulaşarak istek ve şikâyetlerinizi iletebilirsiniz. Kursumuzda gösterdiğiniz başarıların devamını diliyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi.

TARIMDAN HABER