Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Çukurova Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya, İl Müdürü İbrahim Sağlam, İl Müdür Yardımcısı Mustafa Örel, tüm İlçe ve Şube Müdürleri katıldı.

Toplantıda, 2016 yılında İlçe ve Şube Müdürlükleri tarafından yürütülen faaliyetler, sonuçları, karşılaşılan problemler ve 2017 yılında devam edecek çalışmalar ile gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler konusunda birim yöneticileri tarafından bilgi verildi.

Osmaniye Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İbrahim Sağlam, “Vatandaşlarımıza kaliteli hizmet sunabilmek için öncelikle personelimizin teknik bilgilerinin sürekli güncelleştirilmesi gerekiyor. Bina ve araç gereç eksiklerinin giderilmesi için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. 2017 yılı için de gerekli tüm altyapı hazırlıkları yapıldı" diye konuştu.

Sağlam, “Osmaniye İli Tarım Stratejisi ve Eylem Planı" çerçevesinde, birçok kurum ile ortak faaliyet yürütüleceğini, bu konuda tüm birimlerin üzerine düşen görevleri yerine getirmek için gayret göstermesi gerektiğini belirtti.

Kaynak: Osmaniye Tarım İl Müdürlüğü