Elazığ, Malatya, Tunceli, Erzincan İlleri Su Ürünleri Kooperatifçiliği ve Balıkçılığı Çalıştayı'na sunumları ile katılan Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Hasan Musa SARI, Doç. Dr. Vahdet Ünal ve İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinden Uzman Kadir DOĞAN Enstitü Müdürlüğünü ve Keban Baraj Gölü Meşeli Köyü Mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Su Ürünleri Ar-Ge Merkezini ziyaret etti.

Öğretim üyeleri, değerlendirmelerinde; tesisin faaliyete geçmesiyle sorumluluk sahasındaki iç sularda yapılacak olan temel ve uygulamalı araştırmalar ile bölgeye hitap edilebileceğini belirterek, karşılıklı işbirliğini geliştirmeye dönük protokoller çerçevesinde kapsamlı projelerin hayata geçirilebileceğini ifade ettiler.

Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyeleri Elazığ'da Enstitü Müdürlüğünü ve Keban Baraj Gölü Meşeli Köyü Mevkiinde yapımı tamamlanmak üzere olan Elazığ Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Su Ürünleri Ar-Ge Merkezini ziyaret etti.