Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, 2017 model 72 adet hizmet aracının kiralanmasını gerçekleştirerek araç filosunu güçlendirdi. Araçların ilçelere ve ilgili birimlere teslimi için Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü kampus alanı içerisinde bir tören düzenlendi. Törende konuşan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Metin Öztürk, “Bünyemize katmış olduğumuz 72 araçla hizmet kalitemizi daha da artırmayı planlıyoruz. Kiraladığımız bu araçlar İl ve 17 İlçe Müdürlüklerimizde hizmet verecektir. Hedefimiz, güçlü bir araç filosu ile daha çok çiftçimize ulaşmaktır" diye konuştu.

Manisa Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünün faaliyet alanlarının geniş bir yelpazede olduğuna vurgu yapan Öztürk, Müdürlükleri bünyesinde sürdürülen çalışmaların ve önemli projelerin kiralanan araçlarla daha etkin bir şekilde devam edeceğini ifade etti.

Gıda denetimleri, bitkisel üretim ve bitki sağlığı, hayvansal üretim ve hayvan sağlığı, kırsal kalkınma hizmetleri, tarımsal altyapı ve arazi değerlendirmesi çalışma kollarında, daha aktif şekilde hizmet verebilmek ve gidilecek yere daha etkin ulaşımı sağlamak amacıyla bu araçların kiralandığını hatırlatan Metin Öztürk, "Kurumlar hizmet kapasitelerini her daim geliştirmek zorundadır. Bunun için kamu kurumları binaları, araçları ve teknik donanımlarıyla bir bütün olarak, çağın şartlarına ayak uydurarak, en iyi hizmeti sunmakla yükümlüdürler. İlçe Müdürlüklerimizle beraber, her zaman olduğu gibi bundan sonra da üreticilerimize en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz. Araçların hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanılmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından yeni alınan araçların anahtarlarını İl ve İlçelerdeki ilgili birimlere teslim eden Öztürk, araçları inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: Manisa Tarım İl Müdürlüğü