28 Aralık 2017 tarihinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törene Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkan Vekili Muhammet Dönmez, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Prof. Dr. İsmet Türkmen, İdare Amirleri, STK temsilcileri, teknik personeller ve yetiştiriciler katıldı.

Prof. Dr. İsmet Türkmen toplantıyı değerlendirdiği konuşmasında katılımcıların konulara oldukça ilgili olduklarını ve toplantının çok verimli geçtiğini ve her zaman Denizlili yetiştiricilerin ihtiyaçlarına cevap vereceğini ifade etti.

İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya ise yaptığı konuşmada “ Saygıdeğer hocamıza emekleri ve değerli bilgileri için çok teşekkür ediyorum. Kendileri bu soğuk günlerde Denizli'mize ikinci defa gelmek suretiyle, üreticilerimiz için bilgilerini paylaşarak bilim insanı kimliğinin hakkını veren ender akademisyenlerden olduğunu göstermiştir. Yetiştiricilerimiz adına kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Oldukça heyecanlı görünen 70 katılımcıya sertifikaları protokol üyeleri tarafından verildi. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ile tören sona erdi.

21-25 Aralık 2017 tarihleri arasında 5(Beş) gün süre ile S.S. Gökçeören Tarımsal Kalkınma Kooperatif üyesi ortaklarına ve Kale ve Tavas İlçe Müdürlüğümüzde görevli teknik personelle, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Türkmen tarafından verilen eğitimlerde; İşletmelerin ürettiği hayvansal ürünlerin kalitesinin artması, Yemin verime dönüştürülmesinde üretime olan katkılarının artırılması, Güvenilir gıdanın elde edilebilmesi, Döl veriminin artırılması anlatıldı.

TARIMDANHABER